0
  Login

Wij zijn EasyComp Host een onderdeel van EasyComp Zeeland een unieke ICT-dienstverlener, in Middelburg, waar u erop kunt vertrouwen dat uw computer, smartphone, tablet of ander apparaat zo snel mogelijk en tegen een eerlijk tarief wordt gerepareerd.
Naast het herstellen van computers en andere apparaten bieden we ook talloze andere diensten! Zo kunt u bij ons terecht voor websites, apps, het aanleggen van netwerkinfrastructuur, server-oplossingen en bij de aanschaf en installatie van een nieuw apparaat.
Bent u een ondernemer en wilt u dat wij de zorg dragen over uw bedrijfsnetwerk inclusief alle IT? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden voor een onderhoudscontract. Het gaat immers niet om onze wensen en beperkingen, maar om uw doel en vooral de mogelijkheden binnen uw doel.

450+ Geregistreerde domeinnamen

725+ Websites & Projecten Gehost

270+ Tevreden Klanten

Wat we doen

We zorgen voor een 100% UP-Time garantie!

Onze geavanceerde AI monitort en beschermd uw online apps tegen aanvallen van buitenaf zoals; spam, D-os en DD-os aanvallen, hackers en andere ongewenste bezoekers. Daarnaast maken we dagelijks backups en kunt u eenvoudig terugschakelen naar een vorige versie!

Web Hosting Made Easy!

Met EasyComp Host bent u volledig in controle met onze snelle één klik installatie, heeft u 100+ handige applicaties direct onder uw vingertoppen. Kies de applicatie, kies uw domein en klaar! In slechts 2 stappen!

Waarom EasyComp Host?

Betrouwbaarheid, snelheid en beveiliging
Dit is de kern van ons bestaan dus ook de kern van al onze geavanceerde servers met de meest geweldige AI intelligentie!
Responsive Design
Terwijl u de desktop versie van uw website maakt, houd onze AI zich bezich met de responsive versie!
Easy Knowledge Base
Alles dat wij u bieden staat tot in detail gedocumenteerd in onze Knowledge Base
Gratis Web Tools & in één klik geïnstalleerde applicaties.
We bieden 100+ geweldige online tools en apps, om uw bedrijf een boost te geven. Werk bijvoorbeeld samen met uw collega's thuis vanuit uw eigen veilige cloud, bouw een geweldig online platform voor het verkopen van uw producten en nog veel meer! De mogelijkheden zijn oneindig.

Testimonials not found

Add New Testimonial