VPS Hosting

Geniet van een betaalbare cloud VPS-hosting met de hoogste betrouwbaarheid en prestaties van virtuele servers. Onze virtuele servers zijn speciaal ontworpen voor snelheid en efficiëntie.

EasyComp VPS hostinG

Eenvoudig. Snel. Betrouwbaar.

Onze VPS-hosting van EasyComp Host is eenvoudig te gebruiken dankzij onze gebruiksvriendelijke interface. Onze servers zijn snel dankzij onze high-performance hardware en onze betrouwbaarheid wordt gewaarborgd door onze professionele technische ondersteuning en uitgebreide beveiligingsmaatregelen.

CPU
RAM
Opslagcapaciteit
Prijs
1 Core
512 MB
10 GB SSD
€ 4,95 /Per maand
2 Cores
2 GB
80 GB SSD
€ 8,95 /Per maand
2 Cores
4 GB
160 GB SSD
€ 15,95 /Per maand
4 Cores
8 GB
240 GB SSD
€ 20,95 /Per maand
8 Cores
16 GB
320 GB SSD
€ 29,95 /Per maand
VPS hosting

platform features

EasyComp Host’s VPS-hosting biedt controle over configuratie, toegang tot dedicated hulpbronnen, onbeperkte bandbreedte en Biedt ook hogere veiligheid en prestaties voor grote bedrijven en ontwikkelaars.

SSD-schijven

SSD-schijven zijn sneller dan traditionele harde schijven omdat ze geen bewegende onderdelen hebben en daarom gegevens sneller kunnen lezen en schrijven. Dit leidt tot snellere laadtijden en betere prestaties voor uw website.

10 GB/s Netwerk

Bij EasyComp Host gebruiken we een 10 GB/s netwerk, waardoor we snellere laadtijden en betere prestaties kunnen garanderen voor onze gebruikers.

Veelzijdig en u bent 100% in controle

VPS-hosting van EasyComp Host is veelzijdig omdat het de flexibiliteit van een virtuele privéserver met de controle en configuratie van een dedicated server biedt, zonder de hoge kosten. Dit maakt het ideaal voor zowel individuele gebruikers als kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige hostingoptie.

Veelgestelde vragen (FAQ)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER VPS HOSTING ZIJN O.A. WAT VPS-HOSTING IS, WELKE LIMIETEN ER ZIJN EN WELKE SNELHEDEN ER BEHAALD WORDEN. DAAROM HEBBEN WE ZE ALVAST BEANTWOORD.

Een VPS server is een virtuele privéserver, een alternatief voor een fysieke server die meer flexibiliteit en controle biedt dan een traditionele shared hosting oplossing. Het biedt de gebruiker de mogelijkheid om hun eigen besturingssysteem, software en configuraties te kiezen.

Ja, bij EasyComp Host kunt u een gameserver hosten zoals FiveM of Minecraft. Wij hebben ervaring met het hosten van deze spellen en bieden de juiste resources en ondersteuning om uw gameserver soepel te laten draaien.

Cloud computing is een manier om toegang te krijgen tot digitale technologie, zoals servers, opslag, databases en software, via internet. Het stelt gebruikers in staat om hun IT-behoeften op afstand te beheren en te schalen, in plaats van deze te hosten op hun eigen servers.

VPS (Virtual Private Server) hosting biedt een virtuele privéserver waarop gebruikers hun eigen besturingssysteem, software en configuraties kunnen installeren.

Shared hosting daarentegen deelt een fysieke server met andere gebruikers waarbij de serverconfiguratie bepaald wordt door de host. VPS biedt meer controle en flexibiliteit, terwijl shared hosting goedkoper is en makkelijker te beheren is.

VPS-Hosting heeft hogere internetsnelheden dan gedeelde hosting, met snelheden tot 10 GB/s. Dit maakt het geschikt voor zware toepassingen en meer verkeer op uw website.

VPS-hosting vereist mogelijk technische kennis, afhankelijk van de gewenste toepassing. Onze technische ondersteuning is beperkt tot de basisfunctionaliteit van de VPS-server.